ROTTERDAM DE KUIP ALS VAN GOGH


ROTTERDAM DE KUIP ALS VAN GOGH

vanaf 14,95
Prijs excl. bezorgkosten.
Vanaf €88 gratis bezorging
 


 

De Kuip is een nationale voetbaltempel. Feyenoord en het Nederlands elftal behaalden grote successen in dit prachtige stadion dat zo herkenbaar is door zijn klassieke bouwstijl. Het imposante bouwwerk met vier reusachtige lichtmasten is een niet te missen onderdeel van de oogverblindende Rotterdamse skyline. Dit schilderij toont De Kuip onder een krachtige zon, een garantie voor een vlammende Rotterdamse voetbalmiddag.  Liefhebbers voelen de Kuipbeleving in dit schilderij, waardoor het niet mag ontbreken aan de wand van de echte fan.  

 

Kies het gewenste formaat en bestel een exemplaar De Kuip Als van Gogh op canvas. 

 

De maat 90 x 90 is een special edition! Je krijgt dan een uniek schilderij dat door de kunstenaar na reproductie met de hand is bewerkt en ondertekend.  

 

AlsVanGoghDeKuipErikaStanley_169_

 

Dit schilderij is:

  • Als Van Gogh geschilderd door specialist Erika Stanley

  • Zeer geliefd als cadeau

  • Een authentiek kunstwerk met historische betekenis

  • Van emotionele waarde voor fans

 

Het machtige voetbalstadion De Kuip in Rotterdam komt geschilderd Als Van Gogh in alle afmetingen tot zijn recht. De grote maten hangen prachtig aan de muur, de kleinste (10X10 cm) wordt geleverd met een ezeltje om 'm op te zetten. 

Vooral de kleinere maten zijn ook zeer geschikt als relatiegeschenk. Neem contact met ons op voor de afname van grotere aantallen (vanaf 25 stuks).  

 

Vier het leven met iets moois!

 

Wij bevelen ook het volgende aan:

PORTRET TOM DUMOULIN
vanaf 34,95 € *
PORTRET LIEKE MARTENS
vanaf 34,95 € *
*
Prijzen excl. bezorgkosten.
Vanaf €88 gratis bezorging 
 

Blader ook door deze categorieën: Als Van Gogh, Rotterdam Als Van Gogh, Startpagina, Sport, Voetbalstadions Als Van Gogh