SCHILDERIJ POLAR BEAR

Vorige Artikel 7 van 13 Volgende
€ 24,95 (inclusief btw)

Dit schilderij toont het standbeeld van de Polar Bear in Roosendaal, geschilderd Als Van Gogh. Dit beeld staat sinds 1960 op de Roosendaalse Kade ter herdenking van de bevrijding en de bevrijders van Roosendaal in 1944.

Roosendaal werd bevrijd door het 49th British Infantry Division. Vanwege haar eerdere aanwezigheid op IJsland droeg deze divisie de bijnaam Polar Bear Division.  Het sierlijke beeld van de Polar Bear is uitgegroeid tot een van dé iconen van Roosendaal.

 

Schilderij Polar Bear Roosendaal Centrum Als Van Gogh by Erika Stanley

 

JOUW PERSOONLIJKE TEKST OP HET SCHILDERIJ?

In een benedenhoek van het schilderij graveren wij felicitaties, namen en/of data. Onderstaand zie je een afbeelding als voorbeeld. Bij bestelling vul je de tekst in. Zo wordt jouw schilderij helemaal uniek! 

Voorbeeld persoonlijke tekst:

 

Vier het leven met iets moois!

 

Specificatie Omschrijving
Keuze voor materiaal CANVAS:

Een schilderij op canvas is geschikt om binnen op de hangen. Ons canvas is van hoge kwaliteit. De frames zijn 3 mm dik en gemaakt van duurzaam hout. Ook de verf is milieuvriendelijk. Het canvasschilderij is voorzien van een ophangsysteem.

PLEXIGLAS:

Een schilderij op plexiglas is geschikt om zowel binnen als buiten op te hangen. Het gebruikte plexiglas is 5 mm dik en heeft een mooie glans. Het is gemaakt van hergebruikt materiaal en is voorzien van een ophangsysteem.

ALUMINIUM:

Een schilderij op aluminium is geschikt om binnen en buiten op te hangen. Onze aluminium schilderijen hebben een mat witte achtergrond. Daardoor worden alle kleuren van een schilderij mooi op het aluminium gedrukt. Het materiaal is ijzersterk en bevat een ophangsysteem.

Ontvang korting op schilderijen & decoratie

Meld je aan en profiteer van acties en voordeel.

Wij spammen niet je inbox vol (vinden we zelf ook onprettig).

Slechts enkele keren per jaar krijg je een bericht over een actie of korting.
Aanmelden
© 2018 - 2023 Erika Stanley | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel