SCHILDERIJ BERGEN OP ZOOM WATERTOREN

Artikel 3 van 4
€ 24,95 (inclusief btw)

Dit schilderij toont de Watertoren in Bergen op Zoom, geschilderd Als Van Gogh. Gemaakt op verzoek van de vele mensen die de schoonheid van deze markante toren erkennen.  

Het schilderij toont de Watertoren aan de Parrallelweg in Bergen op Zoom in gewenste staat. Met een een fraai trapje richting de gevel waarin het oorspronkelijke bouwjaar 1899 is uitgehouwen.

Dit schilderij is tevens een hommage aan kunstenaar Marius Dielemans. Hij woonde jarenlang in de Watertoren en maakte het imposante bouwwerk van binnen ongelofelijk speciaal. 

 

Wil je dit schilderij ingelijst hebben? Bestel er dan een baklijst op maat bij. Je krijgt het dan ingelijst toegestuurd.

 

Vier het leven met iets moois!

 

Specificatie Omschrijving
Keuze voor materiaal CANVAS:

Een schilderij op canvas is geschikt om binnen op de hangen. Ons canvas is van hoge kwaliteit. De frames zijn 3 mm dik en gemaakt van duurzaam hout. Ook de verf is milieuvriendelijk. Het canvasschilderij is voorzien van een ophangsysteem.

PLEXIGLAS:

Een schilderij op plexiglas is geschikt om zowel binnen als buiten op te hangen. Het gebruikte plexiglas is 5 mm dik en heeft een mooie glans. Het is gemaakt van hergebruikt materiaal en is voorzien van een ophangsysteem.

ALUMINIUM:

Een schilderij op aluminium is geschikt om binnen en buiten op te hangen. Onze aluminium schilderijen hebben een mat witte achtergrond. Daardoor worden alle kleuren van een schilderij mooi op het aluminium gedrukt. Het materiaal is ijzersterk en bevat een ophangsysteem.

Ontvang korting op schilderijen & decoratie

Meld je aan en profiteer van acties en voordeel.

Wij spammen niet je inbox vol (vinden we zelf ook onprettig).

Slechts enkele keren per jaar krijg je een bericht over een actie of korting.
Aanmelden
© 2018 - 2024 Erika Stanley | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel