NIEUWSARCHIEF

GRATIS MOKKEN VAN AJAX, PSV, FEYENOORD, FC TWENTE, WILLEM II EN MAX VERSTAPPEN

Ben je fan van Feyenoord of Ajax en wil je een schilderij van De Kuip of een schilderij van de Johan Cruijff Arena? Die vind je op www.erikastanley.nl . Ook fans van andere clubs vinden hier bijvoorbeeld een schilderij van PSVWillem II en FC Twente. Daarnaast heeft Erika Stanley onder andere een schilderij van Max Verstappen en schilderijen van RoosendaalRotterdamAlkmaarAmsterdam en Keukenhof. Voor al die schilderijen geldt hetzelfde: koop je er een op groot formaat vanaf 60 x 60 cm, dan krijg je er gratis vier mokken bij met daarop de afbeelding van het schilderij. 

 

Kunstenaar Erika Stanley schildert veel voor haar collectie Als Van Gogh. Zij heeft zich daarvoor gespecialiseerd in de stijl van Vincent van Gogh. Laat je verrassen door een schilderij Als Van Gogh van een voetbalstadion, een stadsgezicht, tulpen of een Harley-Davidson (gloednieuw!). Voor elk schilderij Als Van Gogh geldt dat je zelf het formaat kunt kiezen. De schilderijen zijn al verkrijgbaar vanaf 10 x 10 cm. Veel mensen kiezen voor een groot schilderij van hun favoriete voetbalclub of stadsgezicht. Vanaf de maat 60 x 60 cm krijg je daar nu een tof cadeau bij. 

Matten, kussens en mokken

Naast schilderijen produceert Erika Stanley ook matten, kussens en mokken Als Van Gogh. Daarop zijn dezelfde afbeeldingen te zien als op de schilderijen. Zo kun je naast schilderijen kiezen voor verschillende decoratieve producten met passende uitstraling. Elk item is los te koop. En alles is super geschikt als cadeau, voor jezelf of een ander.

Geschenk om te delen

Omdat veel klanten aangeven bijvoorbeeld de mokken Als Van Gogh op prijs te stellen als cadeau, maken we die beschikbaar als GRATIS extra bij een groot schilderij vanaf 60 x 60 cm. En dan natuurlijk niet één mok, maar vier mokken! Genieten doe je immers niet alleen, maar samen met anderen. 

Alles gratis bezorgd

Koffie en thee drinken wordt nog veel fijner met een mok Als Van Gogh van jouw favoriete stad, stadion, sportheld of bloemen. Zoals gezegd zijn deze mokken ook los te koop voor €12,95 per stuk. Als je een schilderij koopt van 60 x 60 cm of groter, hoef je de mokken niet apart te bestellen. Wij sturen ze dan automatisch naar je toe. De bezorgkosten van zowel het schilderij en de mokken zijn dan ook gratis. Geniet van je schilderij en gratis mokken Als Van Gogh met vrienden, collega's en familie! 

 

 

 


VORSTELIJK SCHILDERIJ

KONING WILLEM II STADION ALS VAN GOGH

Het Koning Willem II Stadion in Tilburg is vereeuwigd op canvas door kunstenaar Erika Stanley voor haar bekende serie Als Van Gogh. De  thuisbasis van Willem II is het vijfde stadion in de serie Nederlandse stadions.

Afgelopen zomer bestudeerde Van Gogh-specialist Erika Stanley het Koning Willem II Stadion van buiten. De stadions van Ajax, PSV en Feyenoord had ze toen al in de stijl van Van Gogh geschilderd, en dat van Twente was in de maak. Nu was er weer ruimte voor nieuw werk. De onlosmakelijke band tussen Van Gogh en Tilburg en Erika's eigen ervaringen in dit stadion waren extra redenen om de vesting van de Tricolores te schilderen.  

Sfeervol en vorstelijk

‘Ik ben getrouwd met een Willem II-fan en hij heeft mij vaak mee hiernaartoe genomen. Dit stadion is daardoor bijzonder voor mij’, verklaart Erika. ‘De sfeer in het Koning Willem II Stadion is altijd fantastisch en het oogt écht vorstelijk van buiten. Als je hier het plein oploopt of vanaf de Ringbaan naar het stadion kijkt, dan is de voetbalemotie voelbaar. Dat gevoel wilde ik vastleggen op canvas. In de stijl van Van Gogh, de beroemdste Nederlandse kunstenaar ooit die in Tilburg een deel van zijn opleiding genoot.’

Koning Willem II Stadion Als Van Gogh by Erika Stanley

 

In collectie

Van het schilderij Koning Willem II Stadion Als Van Gogh zijn reproducties beschikbaar in verschillende maten. Het schilderij is toegevoegd aan de collectie op www.erikastanley.nl. 

 

Over Als Van Gogh

Als Van Gogh is een schilderijenreeks waarvoor Erika Stanley stadsgezichten en objecten schildert in de stijl van Vincent van Gogh. Erika is een internationaal bekende specialist in die stijl. De complete serie Als Van Gogh bestaat uit tientallen schilderijen, uitgesplitst in subseries waaronder Voetbalstadions Als Van Gogh. De subserie Rotterdam Als Van Gogh wordt permanent geëxposeerd in de Kunstkubus in hartje Rotterdam. Diverse media in binnen- en buitenland hebben de afgelopen jaren aandacht besteed aan Erika Stanley en Als Van Gogh. 

 


STATION EINDHOVEN IN ERE HERSTELD OP

ALS VAN GOGH-SCHILDERIJ 

Kunstenaar Erika Stanley was een van de velen die de rellen van 24 januari in Eindhoven bedroefd aanzag. Ze zag een boze menigte diverse stadslocaties afbreken waaronder het prachtige centraal station Eindhoven. Gelukkig was zij al klaar met haar werk: het schilderij Station Eindhoven behoort vanaf vandaag tot Erika’s serie Als Van Gogh.

Erika Stanley schildert voor haar merk Als Van Gogh stadsgezichten, panden en objecten. De schilderijenserie bestaat momenteel uit zo’n 50 schilderijen waaronder dus ook station Eindhoven. In Eindhoven maakte ze eerder al het schilderij Philips Stadion Als Van Gogh. 

Erika Stanley: ‘Het viel mij zwaar om te zien hoe dit prachtige monument werd gehavend. Er is geen reden voor te bedenken. Station Eindhoven is zo’n kenmerkende locatie voor de stad, die wil je voor altijd gaaf houden. Ik hoop dat mijn schilderij iets goed maakt voor de mensen die om het station geven.’

Het schilderij is een weergave van het station zoals het er in gedachten van veel Eindhovenaren voor altijd uit had mogen zien. ‘Het wordt wat mij betreft hiermee voor altijd in ere hersteld’, zegt Stanley. ‘Het monument oogt heel authentiek in Van Gogh-stijl; de aanblik creëert een heel aangenaam gevoel en dat past volgens mij bij de échte sfeer in Eindhoven'

Uiteraard is het schilderij Station Eindhoven Als Van Gogh in diverse maten beschikbaar op deze website. 


GRATIS LIJST VOOR GROTE SCHILDERIJEN

Schilderijen Als Van Gogh van Erika Stanley nu nog groter 

Veel schilderijen in de serie Als Van Gogh van Erika Stanley zijn voortaan nog groter te koop dan voorheen. Het betreft een uitbreiding voor populaire schilderijen zoals voetbalstadions Als Van Gogh en stadsgezichten Als Van Gogh. De grootste schildeijen worden bovendien GRATIS ingelijst. 

Tot nu toe waren de meeste schilderijen in de serie Als Van Gogh van Erika Stanley te koop tot maximaal 90 x 90 cm. Daar komen enkele maten bij. Alle schilderijen met voetbalstadions Als Van Gogh zijn groter verkrijgbaar, net als Max Verstappen Als Van Gogh en enkele stadsgezichten uit de series Rotterdam Als Van Gogh en Roosendaal Als Van Gogh. Als extra service voor onze klanten worden de grootste maten van enkele schilderijen gratis ingelijst. 

Wens klanten vervuld

Sommige van de genoemde schilderijen zijn vanaf nu te koop tot en met 100 x 100 cm, andere zelfs tot 120 x 120 cm en 90 x 120 cm. Daarmee gaat een grote wens in vervulling van zowel particuliere klanten als bedrijven. Erika Stanley streeft ernaar alle schilderijen aan te bieden in alle maten waar vraag naar is. 

Gratis lijst voor grote schilderijenGratis lijst voor grote schilderijen

Als een schilderij Als Van Gogh verkrijgbaar is in de grootste maat met gratis lijst, dan kun je kiezen uit verschillende kleuren lijsten. De grootste maat schilderij kan uiteraard ook zonder lijst worden gekocht. je vindt alle schilderijen Als Van Gogh in onze collectie op Erikastanley.nl

 


KERSTCADEAUS OP TIJD BIJ JOU BEZORGD

Korting op schilderen, kussens en matten

Zoek je nog een mooi kerstcadeau voor iemand? Bestel dan voor 19 december in onze shop. Alles wat op voorraad is, wordt zeker voor kerst bezorgd in heel Nederland. 

Bovendien kun je gebruikmaken van een korting op bijna alle schilderijen, kussens en matten uit onze collectie. Gebruik daarvoor de kortingscode Kerst20  

De code is geldig voor producten waar geen ander voordeel voor geldt. De kortingsactie loopt tot en met 24 december. Dus ook heel geschikt voor een voordelig én bijzonder nieuwjaarsgechenk. 

Kerstactie Erika Stanley

 


DE GROLSCHE VESTE - STADION FC TWENTE KRACHTIG GESCHILDERD ALS VAN GOGH

Stadion De Grolsch Veste is vereeuwigd op canvas door kunstenaar Erika Stanley voor haar bekende serie Als Van Gogh. De machtige thuisbasis van FC Twente is het eerste stadion buiten de geijkte top 3 die Erika in van Gogh-stijl heeft geschilderd. En dat is geen toeval.

 

Afgelopen zomer bezocht Van Gogh-specialist Erika Stanley De Grolsch Veste. De stadions van Ajax, PSV en Feyenoord had ze al in de stijl van Van Gogh geschilderd, nu was er ruimte voor nieuwe werken. Aangekomen in Enschede wist ze het meteen: dit werd het eerste stadion buiten de traditionele top 3 dat ze ging schilderen. 

De Grolsch veste Als Van Gogh

‘Hier heeft Bryan Ruiz gespeeld in het jaar van de landstitel, dat is heel speciaal voor mij’, zegt Erika, die naast de Nederlandse ook de Costaricaanse nationaliteit heeft. ‘Daarbij gaat er een geweldige kracht uit van De Grolsch Veste. Als je eromheen loopt of op het plein van een afstandje naar het stadion kijkt, dan is de voetbalemotie voelbaar. Je wil dan maar één ding: naar binnen! Dat heeft niet elk stadion zo sterk als De Grolsch Veste. Dit stadion verdient het dan ook zeker om geschilderd te worden Als Van Gogh.’ 

Aantrekkingskracht

De aantrekkingskracht van het stadion die Erika beschrijft, heeft ze tot uiting gebracht op haar schilderij. Daarop is De Grolsch Veste te zien onder een blakende Van Gogh-zon, terwijl toeschouwers als geleid door zwaartekracht naar binnen stromen. 

In collectie

Reproducties van de Grolsch Veste zijn beschikbaar in verschillende maten. Ook een kamermat is al verkrijgbaar, kussens en mokken worden toegevoegd. Het schilderij heeft als titelEnschede De Grolsch Veste Als Van Gogh’ en is hier te vinden


CADEAU VOOR THUIS OF OP HET WERK:

TIEN GRATIS KOFFIEMOKKEN ALS VAN GOGH

Sinterklaas kan trots zijn op Erika Stanley. Zij geeft klanten namelijk een exclusief cadeau van hoge waarde: tien exclusieve koffiemokken Als Van Gogh bij aankoop van de grootste maat schilderij (90 x 90 cm of 90 x 120 cm) 

De gratis koffiemokken kunnen worden gekozen uit onze collectie Als Van Gogh. Momenteel bestaat de keuze uit zes verschillende mokken. De keuze die wordt gemaakt, geldt wel voor alle tien mokken. Je krijgt bij aankoop van de grootste maat schilderij Als Van Gogh dus een cadeaupakket met tien dezelfde mokken van jouw keuze. Per klant worden maximaal tien mokken verstrekt, ongeacht het aantal schilderijen dat wordt gekocht. 

Mokken Als Van Gogh

De koffiemokken Als Van Gogh zijn exclusief verkrijgbaar bij Erika Stanley. De collectie bestaat momenteel uit Als Van Gogh-mokken van Johan Cruijff ArenA, Formule 1 (Max Verstappen), Tullepetaon, het Philips Stadion, Roosendaal Da's M'n Stadje en De Kuip.

De mokken zijn los verkrijgbaar voor €12,95 per stuk. Bij aankoop van een schilderij in de grootste maat kun je bij 'opmerkingen' in de winkelmand aangeven welke mok je tien keer wil ontvangen. Als je dat vergeet, nemen we contact met je op. We zorgen er zeker voor dat je de tien gratis koffiemokken Als Van Gogh krijgt die je verdient. 

 COMBIDEAL: KORTING VANAF TWEEDE SCHILDERIJ

Goed nieuws voor wie van plan is twee of meer grote schilderijen te kopen. Voortaan verdien je daarvoor automatisch korting die je kunt verzilveren in de winkelmand.

Bij aankoop van 2 of meer schilderijen van minimaal 50 x 50 cm, krijgt elke klant een korting op de totaalprijs.  Daarvoor is de kortingscode COMBI in het leven geroepen. Die code vul je in bij het afrekenen in het daarvoor bestemde veld.

Voor de werking van de kortingscode is het wel belangrijk om de schilderijen als één bestelling af te rekenen. Betaal je ze apart, dan werkt de code niet. De korting wordt procentueel berekend, waardoor elk schilderij uit je bestelling goedkoper wordt. Lopende acties zijn uitgesloten van de kortingsregeling.

 ACTIE VOOR MEDISCHE PRAKTIJK IN ROTTERDAM
Als Van Gogh in de wachtkamer

Het creëren van een prettige sfeer in de wachtruimte is belangrijk. Dat kan door het gebruik van zacht licht, materialen zonder medische associatie en met zorg gekozen decoratie. 

 

 

De schilderijenreeks Rotterdam Als Van Gogh bestaat uit tien stadsgezichten die een feest der herkenning vormen voor Rotterdammers. De serie, kleurrijk geschilderd in de beroemde stijl van Vincent van Gogh, oogt voor jong en oud vertrouwd. Daarom loopt er nu een speciale actie voor medische praktijken in Rotterdam. 

De serie Rotterdam Als Van Gogh kan in zijn geheel voordelig worden besteld voor in de wachtkamer. Lees hier alles over deze actie. 

 WAARDERING VOOR KUSSENS ALS VAN GOGH: 'TYPISCH NEDERLANDS EN EXCLUSIEF'

De collectie Kussens Als Van Gogh van Erika Stanley wordt steeds completer. Recent is onder andere het Formule 1 kussen in de wereldberoemde stijl van Van Gogh toegevoegd.  De kleurrijke kussens vallen in de smaak bij consumenten. Kopers zeggen de typisch Nederlandse look te waarderen, plus het feit dat de kussens exclusief worden aangeboden door de maakster zelf. 

 

Momenteel bestaat de collectie Kussens Als Van Gogh uit sportitems en enkele Roosendaalse stadsgezichten. Ook stadsgezichten uit andere plaatsen die al behoren tot de schilderijen Als Van Gogh kunnen beschikbaar komen als kussen. Erika Stanley richt zich daarbij op de vraag. Stuur daarom vooral een bericht als je graag een kussen wilt hebben dat nog niet tot de collectie behoort.

       

COMPLETE COLLECTIE ROTTERDAM ALS VAN GOGH IN MEERDERE FORMATEN

Onze schilderijencollectie Rotterdam Als Van Gogh is geliefd onder mensen die houden van de Maasstad. Zo heeft onder anderen burgemeester Aboutaleb enkele van deze schilderijen in zijn werkkamer hangen. Daar zijn wij natuurlijk ontzettend trots op en blij mee. Daarom geven we iedereen graag de kans om alle tien de schilderijen in één pakket te kopen.

 

 

Je kunt kiezen uit wandformaat of tafelformaat. Kies je voor wandformaat, dan heb je ook nog de keuze voor wel of geen omlijsting van de schijlderijen. Kijk op deze pagina voor de complete collectie schilderijen Rotterdam Als Van Gogh op wandformaat. Rotterdam Als Van Gogh op tafelformaat vind je op de pagina met aanbiedingen

Wil je de schilderijen van Rotterdam Als Van Gogh als verzameling groot aan de muur? Kijk dan hier.  

 VERWEN ACTIE: VOETBALMOK + SCHILDERIJ IN ÉÉN PAKKET 

Onlangs is het productaanbod van Erika Stanley uitgebreid met mokken en kussens in de serie Als Van Gogh. Op verzoek van klanten worden ook combinaties van meerdere artikelen mogelijk. Het eerste combipakket dat je kunt bestellen is een voetbalmok met een schilderij naar keuze vanaf 20 x 20 cm. 

 

De voetbalmok en het schilderij Als Van Gogh krijg je samen bezorgd. Tot en met zondag 28 juni geldt voor dit combinatiepakket ook een speciale prijs van €34,95. Daarvoor kun je de hiervoor geldende kortingscode gebruiken: COMBI

Wil je een groter schilderij bij de mok bestellen? Dat kan natuurlijk. Ook dan krijg je na invoering van de kortingscode COMBI een korting op het totaalbedrag van je bestelling. 

  

MOKKEN EN KUSSENS ALS VAN GOGH: VOETBALSTADIONS, FORMULE 1 EN STADSICONEN

Vanaf nu zijn ook andere producten dan schilderijen verkijgbaar in onze serie Als Van Gogh. Zo bieden we de mooiste mokken en kussens van drie voetbalstadions Als Van Gogh. Ook hebben we gave mokken van Formule 1 (Max!) Als Van Gogh en evenzo fijne kussens en mokken van enkele Roosendaalse stadsiconen Als Van Gogh. 

 

Meer op komst!

De komende weken wordt het aantal producten Als Van Gogh weer verder uitgebreid. Het eerste wat er extra bijkomt zijn kussens van Formule 1. Daarna volgen ook andere kussens en mokken. We volgen hiervoor de vraag van klanten. Laat ons dus vooral weten welke afbeelding Als van Gogh je graag op een kussen of mok wil hebben. 

De voorraad van onze nieuwe producten is nog klein. Is jouw product uitverkocht? Bestel dan gewoon of neem contact met ons op, een nieuwe vooraad is onderweg. We leveren het product zodra het binnen is. 

 CADEAUS VADERDAG: ORIGINEEL EN OP JOUW MANIER IN HUIS

Op zondag 21 juni is het Vaderdag. Dé kans om waardering te tonen voor (schoon)vaders en opa's. Wij maken het je gemakkelijk om een origineel cadeau in huis te halen.

Deze weken kun je bijvoorbeeld gebruikmaken van voordelige deals voor grote cadeaus.  Zoals voetbalstadions en de Formule 1-bolide van Max Verstappen op een schilderij van 60 x 60 cm in de stijl van Vincent van Gogh. Deze schilderijen zijn exclusief verkrijgbaar bij Erika Stanley en dus superorigineel. 

 

 

Je kunt deze cadeaus op drie manieren in huis halen: 

1) Je kunt ze bestellen in deze webwinkel

2) Via WhatsApp *

3) Door onze winkel te bezoeken op Roselaarplein 27 in Roosendaal

*Bij bestellingen via WhatsApp worden online-aanbiedingen verwerkt in de prijs

Oh ja, niet vergeten: abonnees van onze nieuwsbrief mogen bij bestelling (vanaf 40 x 40 cm) GRATIS een schilderijtje voor op het bureau of de kast uitzoeken. Zo krijg je dus twee cadeaus voor de prijs van één. 

 ALS VAN GOGH VOORTAAN OOK OP ANDERE VOORWERPEN DAN SCHILDERIJEN   

De komende tijd introduceert Erika Stanley nieuwe producten in haar serie Als Van Gogh. Het gaat om voorwerpen die in huis bruikbaar zijn zoals koffiemokken, maar ook artikelen met een meer decoratieve functie. 

Al sinds het begin van de steeds groter wordende collectie Als Van Gogh vragen klanten geregeld of er meer in het assortiment zit dan schilderijen. Er zijn allerlei verzoeken binnengekomen, maar enkele springen eruit. Bovenaan staat wel de koffiemok. Daarom introduceert Erika Stanley deze zomer de Als Van Gogh-mok. 

Elke mok mogelijk
Dat betekent dat vanaf nu van alle bekende schilderijen uit de serie
Als Van Gogh ook koffiemokken verkrijgbaar zijn. Voorlopig alleen nog in onze fysieke winkel. De bedoeling is om ze zo snel mogelijk ook online aan te bieden. 

Ook kussens
Naast de koffiemokken introduceert Erika Stanley ook kussens Als Van Gogh. Ook daar was steeds meer vraag naar. De kussens zijn voorlopig eveneens alleen verkrijgbaar in onze fysieke vestiging en worden zo snel mogelijk opgenomen in het online-assortiment. Reseveren voor afhalen is mogelijk! Stuur ons een WhatsApp-bericht, dan krijg je een betaallinkje en maken we het gewenste product voor je in orde. WhatsAppen kan naar: 0165 50 38 99.   

Vertel je wensen
Heb je andere voorwerpen in gedachten waarop je de afbeeldingen van Als Van Gogh graag zou willen zien? Voetbalstadions Als Van Gogh, bloemen Als Van Gogh en stadsgezichten Als Van Gogh zijn natuurlijk op heel veel artikelen toepasbaar. Stuur vooral een berichtje als je een leuk idee hebt. Als we het kunnen realiseren, ligt jouw gewenste voorwerp Als Van Gogh misschien binnenkort in de winkel.  

 GROTE SCHILDERIJEN TIJDELIJK IN PRIJS VERLAAGD 

Goed nieuws! Tijdelijk koop je bij Erika Stanley Art For All grotere schilderijen voor een verlaagde prijs. Zo kun je voor een mooi bedrag je huis of werkomgeving opfleuren met een kleurrijk schilderij. Of natuurlijk een ander blij maken. 

De actie houdt rekening met diverse voorkeuren. Je kunt kiezen uit schilderijen van stadsgezichten, bloemen, voetbalstadions en formule 1. 

De actie geldt voor schilderijen in de maat 60 x 60 cm. We hebben ze voor je op een rijtje gezet op onze pagina met aanbiedingen. 

Op de foto zie je een voorbeeldschilderij van 60 x 60 cm. Lekker groot voor een laag bedrag. De schilderijen worden gratis bezorgd, veilig verpakt in plastic en een passende doos. Bestel wel op tijd, want de actieperiode is beperkt.  

 

 

 MOEDER KRIJGT BLOEMEN IN EEUWIGE BLOEI

Niet iedereen kan in deze tijd moeder bezoeken voor Moederdag. Maar je kunt haar wél een mooi cadeau geven via de post. En aangezien elke moeder graag mooie bloemen krijgt die het thuis gezellig maken, is een eeuwig bloeiend boeket natuurlijk een goed idee. Daar willen wij graag bij helpen. 

Daarom kun je nu dit schilderij uit onze collectie Keukenhof Als Van Gogh bestellen voor een superprijs! Het schilderij is 40 x 40 cm groot en wordt gratis thuisbezorgd voor Moederdag. Mits op tijd besteld!

Kijk snel op deze pagina en koop een exemplaar.  Je bezorgt moeder een onvergetelijke dag! 

 

 FEESTPRIJZEN KONINGSDAG

Wij vieren KONINGSDAG uitbundig met korting op onze schilderijen en cadeaus! 

Onze serie ALS VAN GOGH omvat een aantal van de mooiste locaties in Nederland. Pak je kans om extra voordelig iets uit de catalogus te kiezen. Gebruik daarvoor kortingscode ORANJE

De code is geldig op 26 en 27 april. Hij geldt voor bijna alle producten en vanaf een bestelbedrag van €24,95

 

 

 ERIKA STANLEY GEEFT SCHILDERIJ GRATIS WEG

Ook tijdens de coronacrisis heeft het leven veel moois te bieden. Om dat niet te vergeten maakte de Roosendaalse kunstenaar Erika Stanley het schilderij 'A Look On The Bright Side'. Normaal verkoopt Erika reproducties van haar schilderijen, maar dit werk geeft ze helemaal gratis weg. 

Als Van Gogh
Het vrolijke lenteschilderij A Look On The Bright Side behoort tot Erika Stanleys handelsmerk Als Van Gogh. Zij geniet als Van Gogh-specialist landelijke bekendheid en maakte onder andere Als Van Gogh-series van de stad Rotterdam, bloemenpark de Keukenhof en Nederlandse voetbalstadions. In Rotterdam wordt haar Als Van Gogh-werk permanent geëxposeerd in de grootste ruimte van de Kunstkubus.

Positieve herinnering
Erika Stanley hoopt dat A Look On The Bright Side voor velen een positieve herinnering wordt aan dit bizarre jaar. "Straks kijken we naar dit schilderij en bedenken dat het een heel lastige tijd was waar we samen doorheen moesten, maar dat er ook gewoon plaats bleef voor de mooie kanten van het leven. Nu is het devies bovendien om binnen te blijven. Met A Look On The Bright Side halen we het fijne van buiten naar binnen."

Aanvragen
​Het schilderij A Look On The Bright Side is per direct gratis digitaal beschikbaar. Wie het wil hebben, kan voor 1 mei een bericht sturen om het digitale bestand te ontvangen. Het schilderij mag worden afdrukt op canvas, papier, T-shirts of andere materialen. Aanvragen kunnen naar het actiemailadres: erikastanleybs@gmail.com

 LANG ZAL JE LEVEN! NET ALS JE CADEAU ALS VAN GOGH 

Een verjaardag is natuurlijk hét moment om iemand een cadeautje te geven. Keuze zat! En dan maakt het niet per se makkelijker om iets te vinden waar de ontvanger langere tijd iets aan heeft. Een cadeau Als Van Gogh is voor iedereen een duurzame oplossing. 

Als je weet dat de ontvanger gek is op bloemen, een bepaalde stad of een grote Nederlandse voetbalclub, kun je een cadeau Als Van Gogh overwegen. De passie van de jarige wordt daarmee vertaald naar een schilderij in de stijl van de beroemdste schilder ooit. Daar maak je iemand gemakkelijk blij mee! En het mooiste is: het is een cadeau voor het leven. 

Onze schilderijen Als Van Gogh, klein en groot, worden overal in Nederland gratis thuisbezorgd. Overigens stuur je ze zelf ook heel eenvoudig naar iemand toe, ook in het buitenland. Je krijgt daarvoor een stevige verzenddoos van ons.

Bij bestelling kun je aangeven of het een cadeau is voor een man of vrouw. Je krijgt er dan gratis een origineel wenskaartje bij. 

Bekijk alle cadeauopties Als Van Gogh in ons menu.

 JOUW STAD IS JOUW THUIS MET ALS VAN GOGH. WAAR JE OOK BENT.

Iedereen heeft een plaats waar hij of zij zich het beste thuisvoelt. Vaak is het een locatie in de stad of het dorp waar je bent opgegroeid, waar je hebt gestudeerd of waar je geweldige momenten hebt beleefd. Het gevoel dat je hebt wanneer je daar bent, is mooi en onvergelijkbaar met de beleving op andere locaties.  Dat gevoel is een kernwaarde van de serie Als Van Gogh. Roosendaal Centrum Tongerloplein Als Van Gogh

De schilderijen Als Van Gogh tonen stadsgezichten waar mensen grote waarden aan hechten. Die waarden verschillen van mens tot mens, maar het gevoel komt overeen: je voelt je thuis op die plek. Met stadsgezichten in de beroemdste schilderstijl uit de Nederlandse geschiedenis, beoogt Als Van Gogh al die geliefde locaties in hun hoogste waarde te tonen. 

Alle schilderijen Als Van Gogh zijn verkrijgbaar als reproductie in veel verschillende maten. Zo kan iedereen voor zichzelf bepalen wat de beste grootte is voor welk vertrek. Daardoor kun je thuis of in de werkomgeving altijd wel een plekje vinden voor dat stadsgezicht waar jij je hart aan hebt verloren. Want jouw stad is jouw thuis, waar je ook bent.  

Op de foto zie je het Roosendaalse Tongerloplein Als van Gogh. In deze stad is onze fysieke winkel gevestigd. Kijk voor alle stadsgezichten Als Van Gogh die we nu al bieden hier in ons menu. Onze schilderijen worden overal in Nederland gratis thuisbezorgd. 

 VOLOP ACTIE IN DECEMBER

December is een bijzondere maand. De feestdagen houden ons allemaal bezig. Daarom doen wij extra ons best om klanten blij te maken met schilderijen en andere wanddecoratie. Deze maand organiseren we regelmatig acties rondom producten, geven we meer voordeel en worden de openingstijden van onze fysieke winkel verruimd. 

Het eerste weekend van december genieten we nog na van Black  Friday. Daarom krijg je tot en met zondag 1 december korting op bijna alle producten. De kortingscode = December. 

Onze fysieke winkel in Roosendaal is in december ook op zondag geopend vanaf 13.00 uur. Daar vind je alle schilderijen en cadeaus uitgestald wat een bezoekje aan onze kleurrijke shop tot een vrolijke ervaring maakt. Ook kun je daar alles laten inlijsten. Producten die je bij ons koopt én ander werk dat je al in bezit hebt.  

Houd deze pagina, de nieuwsbrief en onze facebookpagina in de gaten voor updates over onze producten en acties in december. We wensen je veel plezier met cadeaus uitzoeken en natuurlijk met het vieren van de gezelligste dagen van het jaar!

Bestellen? Bekijk ons aanbod.

 KOOP CADEAUS MET KORTING

De jaarlijkse cadeauperiode is weer aangebroken. Een supergezellige tijd waarin je voor verschillende mensen op zoek gaat naar een passend geschenk. Wij zorgen ervoor dat je niet te duur uit bent.

In deze periode besteedt je soms meer dan begroot, want voor de leukste cadeaus betaal je ook wel eens wat extra. Een voordeeltje is dus best welkom. Daarom krijg je in onze winkel deze maand korting bij aanschaf van twee of meer producten. De korting geldt voor alle schilderijen vanaf 20 x 20 cm. Hoe meer schilderijen in je winkelwagen, hoe hoger je korting! 

Zo kun je voor meerdere mensen wat moois kopen. Bijvoorbeeld een exemplaar van het schilderij Max Verstappen Als Van Gogh voor een racefan en een mand vol Tulpen Als Van Gogh voor iemand die van bloemen in de lente houdt. 

Wil je de korting verzilveren? Gebruik dan in je winkelwagen de volgende kortingscode:  SINT

Veel plezier met het zoeken naar cadeaus. Je kunt ze gratis laten bezorgen! 

Vragen? Stuur ons een mailtje, we antwoorden snel. 

 POLAR BEAR ALS VAN GOGH

Afgelopen maand was het 75 jaar geleden dat Roosendaal werd bevrijd door Britse troepen. Erika Stanley heeft daarom een schilderij toegevoegd aan haar serie Roosendaal Als Van Gogh. Het bereft Polar Bear Als Van Gogh, een weergave van het standbeeld van de ijsbeer aan de Roosendaalse Kade. 

Het beeld van de Polar Bear werd gemaakt in 1960. Het is ontworpen door de Roosendaalse kunstenaar Joop Vlak en gemaakt door beeldhouwer Gijsbertus Boeren. Roosendaal werd bevrijd door twee regimenten van de 49th British Infantry Division. Die divisie droeg de bijnaam Polar Bear Division vawege hun eerdere aanwezigheid op IJsland. 

De serie Als Van Gogh bestaat uit bekende stadsgezichten en objecten waar mensen grote waarde aan hechten, ingedeeld per stad en thema. De subseries zijn volgens Van Gogh-specialist Erika uit te breiden zonder limiet: “Als meerdere mensen mij op een mooi en waardevol stadsgezicht attenderen, wil ik altijd nadenken over een nieuw schilderij.” 

Ken jij een stadsgezicht waarvan je denkt dat veel mensen dat graag Als Van Gogh geschilderd willen zien? Laat het ons weten!

Polar Bear Als Van Gogh kun je hier bestellen.  

 VERZENDING VOORTAAN HELEMAAL GRATIS

Vanaf nu heb je een extra reden om in onze webwinkel schilderijen en cadeaus te kopen. Want naast het feit dat je hier alijd iets origineels vindt, kun je het binnen Nederland ook nog eens zonder kosten thuis laten bezorgen. Helemaal gratis dus!

Het was al mogelijk om grote exemplaren van onze schilderijen zonder extra kosten te laten bezorgen. Voor de meest gangbare cadeaumaten gold dat nog niet. Daar hebben wij verandering in kunnen brengen en daar zijn we trots op. 

Voor jou als klant betekent dit groot voordeel. Zo worden onze schilderijen van 20 x 20 cm bij je afgeleverd voor €24,95 terwijl dit eerst  €29,90 kostte. En je krijgt er een gratis kaartje bij dat het nog leuker maakt om bijvoorbeeld een schilderij van je favoriete stadslocatie cadeau te geven. Bekijk in ons assortiment de verschillende thema's en bestel iets heel moois voor jezelf of een ander. 

 NIEUW SCHILDERIJ: TELEVISIETOREN ROOSENDAAL ALS VAN GOGH

Eindelijk, hij is er! Veel klanten in onze winkel in Roosendaal hebben gevraagd naar een schilderij van de televisietoren in hun stad. Nu is het dan zover. Geschilderd Als Van Gogh past deze karakteristieke toren perfect in dit authentieke stadsgezicht. 

De Televisietoren maakt al bijna 60 jaar deel uit van de skyline in Roosendaal. Daarmee is het een van de bekendste iconen van deze stad. Geen wonder dat zoveel mensen op zoek zijn naar een schilderij waarop de toren de ruimte heeft om te stralen.

Wil je een exemplaar bemachtigen of ken je iemand die dat graag wil? Klik dan hier door daar onze webwinkel en  bestel 'm meteen!  

 INLIJSTADVIES IN ONZE WINKEL

Veel mensen hebben thuis wel iets liggen dat ze in een mooie lijst aan de muur willen hangen. Een schilderij, een diploma of orkonde, of een T-shirt ter herinnering van een speciale sportwedstrijd. Vaak blijft het liggen omdat een lijst kiezen best lastig is. Wij kunnen je daarbij helpen. 

Sommige werken staan mooi met een moderne lijst er omheen. Andere werken blinken juist uit in een klassieke lijst. De kleur van de lijst kies je op basis van de kleur van het werk én natuurlijk de kleuren van je inrichting plus je persoonlijke smaak. Als je met dat wat je wilt inlijsten langs komt in onze winkel, kunnen we je een weloverwogen vakkundig advies geven.

We vertellen je dan welk materiaal we denken dat je het best kunt kiezen voor het werk dat je wilt inlijsten. Dat gaat in overleg met jou, op basis van je wensen en budget. Ook maken we een prijsopgave. Ga je akkoord, dan lijst onze gespecialiseerde lijstenmaker jouw werk in. Kom gerust eens langs om te laten zien wat je wilt inlijsten. We helpen je graag. 

 GRATIS CADEAUKAART NAAR KEUZE 

Het krijgen of geven van een cadeau behoort tot de fijnste momenten in het leven. Wij helpen je graag on die ervaring geweldig te maken. Daarom krijg je bij aanschaf van een product in onze winkel een passende cadeaukaart. 

 

 

 

 

Ons assortiment aan kaarten kent een ruime variatie. Zo hebben we kaartjes klaarliggen op thema. Als je bijvoorbeeld iemand uit Roosendaal wil verrassen met een schilderij uit de serie Roosendaal Als Van Gogh, kun je een kaartje krijgen 'voor een echte Roosendaler'.   

Ook hebben we kaartjes voor mannen en vrouwen, zoals 'voor een geweldige vrouw' of 'voor de allerliefste man'.  

 

 

 

 

Zo kun je kiezen
In onze winkel in Roosendaal kun je ter plekke een kaartje kiezen. In onze webwinkel kun je bij bestelling in het opmerkingenveld aangegeven of je een kaartje wilt. Als wij daar vragen of een advies bij hebben, nemen we contact met je op. 

 

 

 

 


STADION ALS VAN GOGH BIJ ELKE AANKOOP

De vakanties lopen ten einde, de scholen beginnen weer. In onze webwinkel sluit de zomerperiode met een mooi cadeau: een gratis Voetbalstadion Als Van Gogh naar keuze voor elke klant. 

 

 

Gedurende de zomer hebben wij wekelijks een ander cadeau gepresenteerd voor klanten. Wanneer je een product kocht in onze webwinkel, kreeg je er een gratis exemplaar van het voorgestelde schilderij bij. De actieperiode sluit eind augustus. Tot die tijd krijg je een schilderij van een Voetbalstadion Als Van Gogh cadeau bij elke aankoop. Welk stadion dat wordt, mag je zelf kiezen.

Tot onze collectie Voetbalstadions Als Van Gogh behoren momenteel de stadions van Feyenoord, PSV en Ajax. Als je voor 1 september een aankoop doet in onze webshop, kun je op het bestelformulier bij ‘opmerkingen’ een van deze drie clubnamen invullen. Je bestelling wordt dan thuisbezorgd inclusief je favoriete Voetbalstadion Als Van Gogh (10 x 10 cm) op een ezeltje.

 UNIEKE EN EXOTISCHE KUNSTCOLLECTIE

Ben je op zoek naar écht iets bijzonders voor aan de wand of laat je je graag eens verrassen door unieke kunstobjecten? Kom dan zeker eens langs in onze winkel in het centrum van Roosendaal. Wij beschikken over een collectie originele kunst die onvergelijkbaar is met werk op andere plaatsen. 

In onze winkel vind je onder andere sculpturen met verschillende thema's, vormen en kleuren. Ook hebben we toegepaste kunstobjecten, waaronder enkele opbergmeubelen met een vrolijke en elegante uitstraling. 

Liefhebbers van unieke wanddecoratie zijn eveneens helemaal op hun plek in onze shop aan het Roselaarplein. Naast alle schilderijen van Erika's Stanley's series Big Beautiful Women en Als Van Gogh zie je hier een aantal originele werken uit Costa Rica van verschillende kunstenaars. Deze exotische collectie schilderijen is in Nederland niet eerder getoond en alleen via ons te koop. Voor deze werken is een aparte website ingericht waar je ze allemaal alvast kunt bekijken. 

Alle schilderijen die je al hebt of die je bij ons aanschaft, kun je bij ons laten inlijsten. Wij werken daarvoor samen met een van de bekendste en beste lijstenmakers die Nederland rijk is. Al je werken zijn bij ons dan ook in zeer vakkundige handen. Wil je bij ons komen kijken naar de collectie en de mogelijkheden? Wij zijn geopend van woensdag tot en met zaterdag van 10.30 tot 17.30 uur. 

 WEEKCADEAU 11 AUGUSTUS: KEUKENHOF FONTEIN

Deze zomer belonen wij onze klanten online bij aankoop van een schilderij met een cadeautje. Je krijgt er een schilderijtje bij als geschenk voor jezelf of een ander. Welk schilderij je cadeau krijgt, verschilt per week. 

In de week van 11 t/m 17 augustus krijg je van ons een schilderijtje van de fontein op de Keukenhof cadeau. Dit schilderij uit de serie Als Van Gogh is gemaakt in opdracht van de Keukenhof. Het behoort tot de officiële collectie van het beroemde Hollandse bloemenpark. Een blik op dit schilderij geeft de zomer een permanente plek in de kamer waar het staat. 

Bestel elk schilderij dat je wilt en je krijgt de vrolijke Keukenhof Fontein Als Van Gogh een week lang cadeau. NIEUW MEGAPROJECT ALS VAN GOGH

Op dit moment legt Erika Stanley de laatste hand aan een SUPERgroot nieuw project Als Van Gogh. Het gaat om een schildering van ongeveer 70 vierkante meter. Past niet zomaar op een schilderij voor thuis aan de muur! Maar ook daar wordt aan gedacht. 

Het nieuwe project is bijna af en wordt eind deze maand volledig onthuld. Daarna wordt de schildering opgedeeld in meerdere nieuwe schilderijen. Die komen dan beschikbaar in onze webwinkel. 

Wil je graag weten wanneer de schilderijen precies te koop zijn? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

Kijk ook alvast even naar wat we nu al bieden aan mooie schilderijen Als Van Gogh

 ERIKA STANLEY OPENT WINKEL MET INLIJSTSERVICE

Onlangs is onze fysieke winkel verhuisd naar een nieuw pand. Naast onze collecties schilderijen Als Van Gogh, Big Beautiful Women en andere cadeaus en wanddecoratie, bieden we nu ook de mogelijkheid tot inlijsten. 

De inlijstservice beperkt zich niet tot de schilderijen die wij verkopen. Je kunt bij ons ook je eigen schilderijen laten inlijsten. Borduurwerk, t-shirts, diploma's, tekeningen en alle andere zaken die je aan de muur wilt hangen kunnen we ook van een heel mooie lijst voorzien. 

De inlijstservice is voorlopig alleen beschikbaar in onze fysieke winkel. We verwelkomen je daar graag van woensdag tot en met zaterdag. 

 

 

 

 

 

 

 

 

VOORDEEL

Ja, ik wil kortingen ontvangen
Aanmelden
© 2018 - 2022 Erika Stanley | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel