NIEUWS

ROTTERDAM ALS VAN GOGH SCHITTERT BIJ ROTTERDAM AHOY

Rotterdam wordt deze dagen getrakteerd op fel gekleurde iconen van de stad via de immense LED-façade van Rotterdam Ahoy. Het evenementencomplex toont daarop de schilderijenserie Rotterdam Als Van Gogh van Erika Stanley. Ook Rotterdam Ahoy zelf is door de Roosendaalse kunstenaar geschilderd Als Van Gogh en te zien op het scherm. 

Erika Stanley bij Rotterdam Ahoy

Permamente expositie

Erika Stanley schilderde onder andere De Euromast, de Erasmusbrug, De Kuip, de Kubushuizen én Rotterdam Ahoy in de stijl van Van Gogh. De serie omvat in totaal 11 schilderijen. De meeste van deze stadsgezichten maken ook deel uit van een permanente tentoonstelling in de Kunstkubus (www.kunstkubus.nl). In die tot expositieruimte omgebouwde kubuswoning in hartje Rotterdam toverde Erika Stanley de complete woonkamer om in Rotterdam Als Van Gogh, van vloer tot plafond. 

Indrukwekkende skyline

‘Nooit eerder zag ik mijn werk zo groot terug als op het scherm van Rotterdam Ahoy’, glundert Erika voor de LED-façade van 1.000 m2. ‘Ik hoop dat Rotterdammers en bezoekers van de stad er een fijn gevoel bij krijgen. Vooral ook de patiënten in het Ikazia ziekenhuis die uitzicht hebben op de LED-façade van Rotterdam Ahoy. De indrukwekkende skyline van Rotterdam zie je terug in mijn serie, kleurrijk en in de altijd verrassende Van Gogh-stijl.’

 

 

VOORDEEL

Ja, ik wil kortingen ontvangen
Aanmelden
© 2018 - 2022 Erika Stanley | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel