SCHILDERIJ KINDERDIJK

Artikel 14 van 14
€ 24,95 (inclusief btw)

De molens van Kinderdijk vormen een Hollands icoon dat over de hele wereld bekend is. Of je ze nu op een foto of een schilderij ziet, ze zien er altijd prachtig uit en doen je verlangen naar dat heerlijke Nederlandse buitengebied. In de stijl van Vincent van Gogh zijn de molens nog mooier om te zien en Hollandser dan Hollands. 

Met dit schilderij op canvas doe je elke fan van historisch en nostalgisch Nederland een groot plezier. Geef dit als cadeau aan een toerist en hij zal Nederland nooit meer vergeten. Een heerlijk warm schilderij dat in elk vertrek mooi staat, in binnen- en buitenland. Beschikbaar in verschillende maten, van 10 X 10 cm tot heel groot. 

 

Dit schilderij is: 

  • Gemaakt door specialist Erika Stanley

  • Een eerbetoon aan de mooiste Hollandse molens die er zijn

  • Voor toeristen hét cadeau voor thuis

  • Een geschenk van historische waarde 

 
Het schilderij Kinderdijk Als Van Gogh is een mooi kamerdetail op klein formaat en laat in grote afmetingen elke ruimte schitteren.  

 

Vier het leven met iets moois!

Specificatie Omschrijving
Keuze voor materiaal CANVAS:

Een schilderij op canvas is geschikt om binnen op de hangen. Ons canvas is van hoge kwaliteit. De frames zijn 3 mm dik en gemaakt van duurzaam hout. Ook de verf is milieuvriendelijk. Het canvasschilderij is voorzien van een ophangsysteem.

PLEXIGLAS:

Een schilderij op plexiglas is geschikt om zowel binnen als buiten op te hangen. Het gebruikte plexiglas is 5 mm dik en heeft een mooie glans. Het is gemaakt van hergebruikt materiaal en is voorzien van een ophangsysteem.

ALUMINIUM:

Een schilderij op aluminium is geschikt om binnen en buiten op te hangen. Onze aluminium schilderijen hebben een mat witte achtergrond. Daardoor worden alle kleuren van een schilderij mooi op het aluminium gedrukt. Het materiaal is ijzersterk en bevat een ophangsysteem.

Ontvang korting op schilderijen & decoratie

Meld je aan en profiteer van acties en voordeel.

Wij spammen niet je inbox vol (vinden we zelf ook onprettig).

Slechts enkele keren per jaar krijg je een bericht over een actie of korting.
Aanmelden
© 2018 - 2024 Erika Stanley | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel