SCHILDERIJ DE TWEE GEBROEDERS

Vorige Artikel 10 van 13 Volgende
€ 24,95 (inclusief btw)

Dit schilderij toont De Twee Gebroeders in Roosendaal, geschilderd Als Van Gogh. Deze stellingmolen is al bijna 150 jaar oud. Hij staat aan de Amerikalaan in Roosendaal en is op bepaalde dagen geopend voor publiek.  

De Twee Gebroeders is genoemd naar de twee zonen van de oorspronkelijke eigenaar die de molen in 1872 liet bouwen. Tegenwoordig is het een gemeentelijke molen waar op vrijwillige basis graan in wordt gemalen. De molen doorstond onder andere de verschrikkingen van de Tweede Wereldoorlog en was tot 1960 commercieel in gebruik. In de jaren 80 kreeg dit prachtige monument een welverdiende opknapbeurt.

Dit schilderij in de serie Roosendaal Centrum Als Van Gogh is op veler verzoek gemaakt. Met name oudere Roosendalers hechten aan de rijke historie van deze trotse stadsmolen. Dit schilderij is naar keuze verkrijgbaar in verschillende maten. 

 

Dit schilderij is: 

  • Als Van Gogh geschilderd door specialist Erika Stanley

  • Een waardige portret van een prachtig stadsmomument

  • Een toonbeeld van 150 jaar Roosendaalse historie

  • Mooi voor jezelf en mooi om te geven! 

 

Het schilderij Roosendaal Centrum De Twee Gebroeders Als Van Gogh komt in alle afmetingen tot zijn recht. Prachtig voor aan elke muur van liefhebbers van deze Brabantse stad. 

 

Vier het leven met iets moois!

 

Specificatie Omschrijving
Keuze voor materiaal CANVAS:

Een schilderij op canvas is geschikt om binnen op de hangen. Ons canvas is van hoge kwaliteit. De frames zijn 3 mm dik en gemaakt van duurzaam hout. Ook de verf is milieuvriendelijk. Het canvasschilderij is voorzien van een ophangsysteem.

PLEXIGLAS:

Een schilderij op plexiglas is geschikt om zowel binnen als buiten op te hangen. Het gebruikte plexiglas is 5 mm dik en heeft een mooie glans. Het is gemaakt van hergebruikt materiaal en is voorzien van een ophangsysteem.

ALUMINIUM:

Een schilderij op aluminium is geschikt om binnen en buiten op te hangen. Onze aluminium schilderijen hebben een mat witte achtergrond. Daardoor worden alle kleuren van een schilderij mooi op het aluminium gedrukt. Het materiaal is ijzersterk en bevat een ophangsysteem.

Ontvang korting op schilderijen & decoratie

Meld je aan en profiteer van acties en voordeel.

Wij spammen niet je inbox vol (vinden we zelf ook onprettig).

Slechts enkele keren per jaar krijg je een bericht over een actie of korting.
Aanmelden
© 2018 - 2023 Erika Stanley | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel