Vanaf 24,95

SCHILDERIJ GROTE KERK DORDRECHT

Artikel 1 van 4
€ 24,95 (inclusief btw)

De Grote Kerk in Dordrecht behoort de oudste kerken van ons land. Al ruim 550 jaar staat het gotische bouwwerk in zijn huidige vorm aan de Lange Geldersekade in de Zuid-Hollandse stad. Het rijksmonument is gezichtsbepalend voor dit deel van het centrum in Dordrecht.

De Grote Kerk oogt prachtig aan het water bij de kade, als baken van rust en historie. Voor Dordtenaren en liefhebbers van deze stad voelt de aanblik van dit schilderij als thuiskomen. 

Dit Dordtse schilderij is verkrijgbaar in meerdere maten op canvas, van klein tot heel groot.

 

 

 

Kies het gewenste formaat en bestel een reproductie van Grote Kerk Dordrecht Als Van Gogh op canvas.

 

Wil je dit schilderij ingelijst hebben? Bestel er dan een baklijst op maat bij. Je krijgt het dan ingelijst toegestuurd.

 

De imposante aanblik van de Grote Kerk aan de Lange Geldersekade in Dordrecht is voor iedereen die de locatie kent een feest voor het oog. Geschilderd Als Van Gogh oogt dit stadsgezicht extra authentiek Hollands. Dat maakt dit schilderij geschikt voor o.a. huiskamers, slaapkamers, horeca en kantoorruimten. Ook als relatiegeschenk is dit schilderij een uitstekende keuze.

Vier het leven met iets moois!

 

Specificatie Omschrijving
Keuze voor materiaal CANVAS:

Een schilderij op canvas is geschikt om binnen op de hangen. Ons canvas is van hoge kwaliteit. De frames zijn 3 mm dik en gemaakt van duurzaam hout. Ook de verf is milieuvriendelijk. Het canvasschilderij is voorzien van een ophangsysteem.

PLEXIGLAS:

Een schilderij op plexiglas is geschikt om zowel binnen als buiten op te hangen. Het gebruikte plexiglas is 5 mm dik en heeft een mooie glans. Het is gemaakt van hergebruikt materiaal en is voorzien van een ophangsysteem.

ALUMINIUM:

Een schilderij op aluminium is geschikt om binnen en buiten op te hangen. Onze aluminium schilderijen hebben een mat witte achtergrond. Daardoor worden alle kleuren van een schilderij mooi op het aluminium gedrukt. Het materiaal is ijzersterk en bevat een ophangsysteem.

Ontvang korting op schilderijen & decoratie

Meld je aan en profiteer van acties en voordeel.

Wij spammen niet je inbox vol (vinden we zelf ook onprettig).

Slechts enkele keren per jaar krijg je een bericht over een actie of korting.
Aanmelden
© 2018 - 2024 Erika Stanley | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel