PERSOONLIJK EN ORIGINEEL CADEAU VOOR HEM

Artikel 1 van 2

schilderij van voetbalstadion of Formule 1 als cadeau voor hem

Met gratis een persoonlijke tekst erop

 

Zoek je een persoonlijk en origineel cadeau voor hem waar hij echt blij van wordt? Veel mannen volgen een voetbalclub of de Formule 1. Vrouwen natuurlijk ook, maar mannen toch wat vaker. Een schilderij van het juiste voetbalstadion of Max Verstappen is daarom een perfect cadeau voor hem. Vooral met een persoonlijke tekst, die je tijdelijk gratis op een schilderij kunt plaatsen. 


Erika Stanley schildert stadions van Nederlandse voetbalclubs Als Van Gogh. Die schilderstijl is heel herkenbaar en zorgt ervoor dat een voetbalstadion levendig oogt. 

 

Schilderijen voetbalstadions


De serie schilderijen van voetbalstadions Als Van Gogh van Erika Stanley wordt voortdurend uitgebreid. Momenteel zijn de stadions van de clubs hieronder te bestellen als schilderij. Klik op een club om naar de productpagina te gaan: 

 

 

Schilderij Max Verstappen
 

Ook van Max Verstappen, de wereldkampioen Formule 1, heeft Erika Stanley een krachtig schilderij Als Van Gogh gemaakt. Je vindt het schilderij via deze link. Net als de voetbalsations is dit schilderij beschikbaar als cadeau voor hem en voor haar met een gratis persoonlijke tekst erop. 

 

Schilderij voor binnen of buiten
 

Bij bestelling van een schilderij Als Van Gogh kun je zowel de grootte als het materiaal zelf kiezen. Er zijn drie materialen beschikbaar. Een schilderij op canvas is geschikt voor binnen aan de wand. Een schilderij op plexiglas of aluminium kan zowel binnen als buiten hangen. 

 

Bestel op tijd
 

Een schilderij Als Van Gogh maken we speciaal voor jou op maat op het materiaal van jouw keuze. Daardoor duurt het een paar dagen voordat het schilderij wordt bezorgd. Bestel daarom op tijd je cadeau. 

Je vindt alle schilderijen van voetbalstadions en Max Verstappen hier in onze webwinkel . 

 

Ontvang korting op schilderijen & decoratie

Meld je aan en profiteer van acties en voordeel.

Wij spammen niet je inbox vol (vinden we zelf ook onprettig).

Slechts enkele keren per jaar krijg je een bericht over een actie of korting.
Aanmelden
© 2018 - 2024 Erika Stanley | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel