DEN HAAG

SCHILDERIJ DEN HAAG BINNENHOF

Artikel 1 van 1
€ 34,95 (inclusief btw)

Dit schilderij toont het Binnenhof in Den Haag, gezien vanaf de buitenkant en geschilderd Als Van Gogh. Een ode aan een van de belangrijke én mooiste locaties van de hofstad en ons land.

Het Binnenhof is het oudste parlementscomplex van heel Europa. Het is bovendien het enige rijksmonument dat bij elke Nederlander direct een beeld oproept. Voor Hagenezen en hagenaars is het een locatie om te werken en te wandelen. Het Binnenhof is een prachtig onderdeel van de stedelijke en landelijke historie.

 

 

Den Haag Binnenhof Als Van Gogh is verkrijgbaar in veel verschillende maten, van klein tot heel groot.

Dit schilderij is geschikt voor binnen én buiten. Je hebt daarvoor keuze uit verschillende materialen. Kijk bij 'specificaties' voor uitleg.

 

 

Wil je dit schilderij ingelijst hebben? Bestel er dan een baklijst op maat bij. Je krijgt het dan ingelijst toegestuurd.

 

Vier het leven met iets moois!

 

 

Specificatie Omschrijving
Keuze voor materiaal CANVAS:

Een schilderij op canvas is geschikt om binnen op de hangen. Ons canvas is van hoge kwaliteit. De frames zijn 3 mm dik en gemaakt van duurzaam hout. Ook de verf is milieuvriendelijk. Het canvasschilderij is voorzien van een ophangsysteem.

PLEXIGLAS:

Een schilderij op plexiglas is geschikt om zowel binnen als buiten op te hangen. Het gebruikte plexiglas is 5 mm dik en heeft een mooie glans. Het is gemaakt van hergebruikt materiaal en is voorzien van een ophangsysteem.

ALUMINIUM:

Een schilderij op aluminium is geschikt om binnen en buiten op te hangen. Onze aluminium schilderijen hebben een mat witte achtergrond. Daardoor worden alle kleuren van een schilderij mooi op het aluminium gedrukt. Het materiaal is ijzersterk en bevat een ophangsysteem.

Ontvang korting op schilderijen & decoratie

Meld je aan en profiteer van acties en voordeel.

Wij spammen niet je inbox vol (vinden we zelf ook onprettig).

Slechts enkele keren per jaar krijg je een bericht over een actie of korting.
Aanmelden
© 2018 - 2023 Erika Stanley | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel