SCHILDERIJ TULLEPETAON MAANLICHT

Artikel 3 van 18
€ 24,95 (inclusief btw)

De Tullepetaon is op elk moment van de dag een toonbeeld van levensgeluk. zeker in de late uurtjes, wanneer het maanlicht zijn verenkleed extra laat shinen,

Gniet van dit schilderij binnen in huis of buiten op het balkon of terras, met een exemplaar op canvas, aluminium of plexiglas. 

 

 

JOUW PERSOONLIJKE TEKST OP HET SCHILDERIJ?

Onder in het schilderij graveren wij felicitaties, namen en/of data. Bij bestelling vul je de tekst in. Zo wordt jouw schilderij helemaal uniek! 

 
Wil je dit schilderij ingelijst hebben op canvas? Bestel er dan een baklijst op maat bij. Je krijgt het dan ingelijst toegestuurd.

 


Vier het leven met iets moois!

Specificatie Omschrijving
Keuze voor materiaal CANVAS:

Een schilderij op canvas is geschikt om binnen op de hangen. Ons canvas is van hoge kwaliteit. De frames zijn 3 mm dik en gemaakt van duurzaam hout. Ook de verf is milieuvriendelijk. Het canvasschilderij is voorzien van een ophangsysteem.

PLEXIGLAS:

Een schilderij op plexiglas is geschikt om zowel binnen als buiten op te hangen. Het gebruikte plexiglas is 5 mm dik en heeft een mooie glans. Het is gemaakt van hergebruikt materiaal en is voorzien van een ophangsysteem.

ALUMINIUM:

Een schilderij op aluminium is geschikt om binnen en buiten op te hangen. Onze aluminium schilderijen hebben een mat witte achtergrond. Daardoor worden alle kleuren van een schilderij mooi op het aluminium gedrukt. Het materiaal is ijzersterk en bevat een ophangsysteem.

Ontvang korting op schilderijen & decoratie

Meld je aan en profiteer van acties en voordeel.

Wij spammen niet je inbox vol (vinden we zelf ook onprettig).

Slechts enkele keren per jaar krijg je een bericht over een actie of korting.
Aanmelden
© 2018 - 2024 Erika Stanley | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel