Als Van Gogh

 

Ben je benieuwd hoe een schilderij van Als van Gogh wordt gemaakt? En wil je zelf eens proberen om zo'n compositie op canvas te schilderen? Geef je dan op voor een workshop van Erika Stanley. Zij laat je zien hoe zij werkt en leert het jou ook. 

Schilderen: iedereen kan het

Tijdens de workshop werk je samen met Erika Stanley aan jouw kunstwerk. Zij leert je alles, schilderervaring heb je niet nodig. Zelfs als je nog nooit een penceel hebt vastgehouden, is een workshop van Erika Stanley geschikt voor jou. Het enige dat je nodig hebt is enthousiasme en de wil om er iets moois van te maken. Het wordt een leerzame en vrolijke dag die je perfect kunt delen met een paar vrienden, collega's of familieleden. 

De workshops zijn het leukst in groepjes van vier of vijf deelnemers. Dan krijgt iedereen de volle aandacht en is gezelligheid een garantie. Aan het einde van de dag ga je naar huis met een uniek schilderijtje dat je zelf hebt gemaakt. 

 De workshops zijn inclusief:

  • Verf, pencelen, een ezel en andere schildersbenodigdheden
  • Individuele begeleiding
  • Een schildersdoek dat je meeneemt naar huis
  • Koffie/thee, drankjes en lekkere hapjes
  • Een toost op jouw prachtige kunstwerk

Tijdens de workshop is het beter om geen nieuwe kleding te dragen met het oog op een eventuele verfspat. Beschadigde kleding kan helaas niet door ons worden vergoed.

Boek een workshop 

De kosten voor de workshop bedragen € 49,- per persoon. Voor grotere groepen zijn tarieven beschikbaar op aanvraag. De workshops duren een middag en worden gegeven in het Engels en Nederlands. Locatie en data kunnen in overleg worden bepaald. Betalingen ontvangen we graag vooraf.

Wil je een workshop boeken van Als Van Gogh, Big Beautiful Women of meer informatie over de mogelijkheden, stuur ons dan een bericht via de contatcpagina. Tot ziens bij onze gezellige schilderworkshops!

VOORDEEL

Ja, ik wil kortingen ontvangen
Aanmelden
© 2018 - 2021 Erika Stanley | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel